پلتفرم معاملاتی ژاوِکس
 علیزاده: استخراج رمز ارز همه علت قطعی برق نیست ممنوعیت انتقال پول به صرافی Binance توسط بانک Santander انگلستان
sol

سولانا

SOL, Solana

131 $
-3.33 7,564,340 تومان

اطلاعات بازار جهانی

حجم بازار 63,408,263,342 $
حجم معاملات 24h 197,539,440 $
بالاترین قیمت 0$

اطلاعات بازار ژاوکس

حجم بازار 0 تومان
اولین معامله 6,144,994 تومان
آخرین معامله 7,586,846 تومان

سولانا چیست؟

سولانا یک پروژه منبع باز بسیار کاربردی است که بانک ها از طبیعت غیر مجاز فناوری بلاکچین برای ارائه راه حل های غیرمتمرکز مالی (DeFi) استفاده می کنند. در حالی که ایده و کار اولیه این پروژه از سال 2017 آغاز شد ، سولانا رسماً در مارس 2020 توسط بنیاد سولانا با دفتر مرکزی در ژنو سوئیس راه اندازی شد.

پروتکل سولانا برای تسهیل ایجاد برنامه غیرمتمرکز (DApp) طراحی شده است. هدف آن بهبود مقیاس پذیری با معرفی اجماع اثبات تاریخ (PoH) همراه با اجماع اثبات سهام (PoS) زمینه بلاکچین است.

به دلیل مدل اجماع ترکیبی نوآورانه ، سولانا از علاقه تجار کوچک و معامله گران نهادی برخوردار است. تمرکز قابل توجه بنیاد سولانا در دسترس قرار دادن امور مالی غیرمتمرکز در مقیاس بزرگتر است.

بنیانگذاران سولانا چه کسانی هستند؟

آناتولی یاکوونکو مهمترین فرد، سولانا است. شغل حرفه ای او از کوالکام آغاز شد ، جایی که او به سرعت در رده های بالاتر قرار گرفت و در سال 2015 مدیر ارشد مهندس ستاد شد. بعداً ، مسیر حرفه ای او تغییر کرد و یاکوونکو وارد سمت جدیدی به عنوان مهندس نرم افزار در Dropbox شد.

در سال 2017 ، یاکوونکو کار بر روی پروژه ای را شروع کرد که بعداً به عنوان سولانا محقق می شود. وی با همکار خود در کوالکام ، گرگ فیتزجرالد ، همکاری کرد و آنها پروژه ای را به نام آزمایشگاه های سولانا تأسیس کردند. با جذب چندین همکار سابق کوالکام دیگر ، پروتکل Solana و رمز SOL در سال 2020 برای عموم منتشر شد.

چه چیزی سولانا را منحصر به فرد می کند؟

یکی از نوآوری های اساسی که سولانا روی میز آورده اجماع اثبات تاریخ (PoH) است که توسط آناتولی یاکوونکو توسعه یافته است. این مفهوم مقیاس پذیری بیشتر پروتکل را فراهم می کند ، که به نوبه خود قابلیت استفاده را افزایش می دهد.

سولانا در فضای ارزهای رمزپایه به دلیل زمان پردازش فوق العاده کوتاه بلاکچین شناخته شده است. پروتکل ترکیبی سولانا زمان اعتبار سنجی را برای معامله و اجرای قرارداد هوشمند به طور قابل توجهی کاهش می دهد. با زمان پردازش سریع ، سولانا همچنین مورد توجه بسیاری از نهادها قرار گرفته است.

پروتکل سولانا در نظر گرفته شده تا هم به کاربران کم وقت و هم به مشتریان سازمانی خدمت کند. یکی از وعده های اصلی سولانا به مشتریان این است که آنها از افزایش هزینه ها و مالیات تعجب نخواهند کرد. پروتکل به گونه ای طراحی شده که هزینه معامله کمی داشته باشد در حالی که مقیاس پذیری و پردازش سریع را تضمین می کند.

همراه با خالقین باتجربه تخصص حرفه ای آناتولی یاکوونکو و گرگ فیتزجرالد به پروژه ، سولانا در فوریه 2021 در رتبه 42 در  سایت CoinMarketCap قرار دارد.

چه تعداد سکه سولانا (SOL) در گردش وجود دارد؟

بنیاد سولانا اعلام کرده که در مجموع 489 میلیون نشانه SOL در گردش منتشر می شود. در حال حاضر ، حدود 260 میلیون نفر از این تعداد وارد بازار شده اند.

توزیع توکن SOL به شرح زیر است:

  • 16.23٪ به فروش اولیه بذر اختصاص داده شد.
  • 12.92٪ از توکن ها به فروش بنیادی اختصاص یافت.
  • 12.79٪ از سکه های SOL بین اعضای تیم توزیع شد.
  • 10.46٪ از توکن ها به بنیاد سولانا تعلق گرفت.

توکن های باقیمانده قبلاً برای فروش عمومی و خصوصی منتشر شده اند یا هنوز در بازار عرضه می شوند.

شبکه سولانا چگونه ایمن است؟

سولانا به ترکیبی منحصر به فرد از سازوکارهای اجماع اثبات تاریخ (PoH) و اثبات سهام (PoS) متکی است.

اثبات تاریخ اصلی ترین مولفه پروتکل سولانا است ، زیرا مسئولیت عمده پردازش معاملات را بر عهده دارد. PoH عملیات موفقیت آمیز و زمانی را که بین آنها می گذرد ثبت می کند ، بنابراین از ماهیت بی اعتماد بلاکچین اطمینان حاصل می کند.

اجماع اثبات سهام (PoS) به عنوان ابزاری نظارتی برای فرآیندهای PoH استفاده می شود و اعتبار هر دنباله بلوک تولید شده توسط آن را تأیید می کند.

ترکیب دو مکانیزم اجماع ، سولانا را به یک پدیده منحصر به فرد در صنعت بلاکچین تبدیل می کند.

سولانا (SOL) را از کجا می توانید خریداری کنید؟

در اکثر صرافی ها می توان سولانا را خریداری کرد. یک گزینه برای تجارت سولانا در بایننس ( Binance) می باشد ، به دلیل اینکه بالاترین حجم معاملات  SOL / USDT (8،947،213 دلار)، را از فوریه 2021 دارد.

بعدی OKEx ، با حجم معاملات 6،180،82 دلار است. گزینه های دیگر تجارت سولانا شامل Bilaxy و Huobi Global است. البته توجه به این نکته مهم است که سرمایه گذاری در ارزهای رمزپایه مانند هر فرصت سرمایه گذاری دیگری با خطر همراه است.